Warning: Function split() is deprecated in ..../global.php(29) : eval()'d code on line 31
Seyret 0.3.0.3 Released! - Page 3
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 37

Thread: Seyret 0.3.0.3 Released!

  1. Default

    I tried to upgrade Seyret to new version and then tried to make fresh install.But I've got the same error in both cases.
    I've attached screenshots.
    Attached Images Attached Images

  2. Default

    Nice work! Getting this on the video page when using image ad. No ad is loaded, error up top! Video plays. Fresh install.

    Code:
    Warning: Missing argument 4 for SeyretModelAds::getAd(), called in /home/ /public_html/components/com_seyret/includes/classes/videoserverplugin.php on line 0 and defined in /home/ /public_html/components/com_seyret/models/ads.model.php on line 0
    

  3. Default Video doesn't autoplay after Video Ad!

    Using the youtube plugin. Video autoplays fine when video ads are disabled. When video ad is enabled , add is played. However upon completion the selected video loads but fails to autostart, and no controls. using JW Player!

    ---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

    Uninstalled then re-installed Video ads and autoplay working fine.

  4. Default

    @Dobie,


    I've contacted LongTail developers and they have reported that there is a bug with JWplayer 5.2 and Ad plugin. It will be fixed in 5.3, or roll back to 5.1. Autostart problem is a bug.

    About image ads: Would you please send me
    1- a link
    2- an FTP and a superadmin password.
    Forum users, if possible please upload your own avatar.
    Please do not report bugs or request help with private message system. Use correct forum board and write to public. I'll not reply those private messages.
    Please check http://www.joomlaholic.com/forum/sho...e-to-all-users

  5. Default

    ^^^ Sent!! Any idea on the autoplay bug. It worked once after the re-install then went back to the freeze up!

  6. Default

    Installation does not work.

    ...loading...loading...loading...

    ...and...

    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, blackhole@ensim.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.

    Solved! I moved the files manually.
    Last edited by jaso; 5th October 2010 at 07:55.

  7. Default

    RSS-feed is not formatted correctly by new Seyret rss-feature. Example: http://joomlaholic.com/index.php?opt...ascending&fl=5
    As a result it's impossible to add it to Google Reader or to browser feeds.
    How to solve it?

  8. Default

    Quote Originally Posted by ukrart View Post
    Can I test new version at another domain or subdomain?Or it require pro licence?I don't want to use it at live site until stable version will be released.
    I have the same problem. Why I can not test one subdomain????? Do I have to buy two licenses! This is stupid!

  9. Default

    For me new version work perfect except one when I acces the main seyret, because all categories is in one. I mean "Latest","Most Viewed","Highest rated","Categories" is just one page. You can see this on http://www.bisericaalbini.com/video .
    Ajax is activated

  10. Default

    Quote Originally Posted by dorin87 View Post
    For me new version work perfect except one when I acces the main seyret, because all categories is in one. I mean "Latest","Most Viewed","Highest rated","Categories" is just one page. You can see this on http://www.bisericaalbini.com/video .
    Ajax is activated
    Checked your page. The problem is that you have jQuery errors on your site. Please check our documentation about more technical details.

    ---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 09:02 ----------

    Quote Originally Posted by jaso View Post
    I have the same problem. Why I can not test one subdomain????? Do I have to buy two licenses! This is stupid!

    We have a trial license system.

    ---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:02 ----------

    Quote Originally Posted by perfseyret View Post
    RSS-feed is not formatted correctly by new Seyret rss-feature. Example: http://joomlaholic.com/index.php?opt...ascending&fl=5
    As a result it's impossible to add it to Google Reader or to browser feeds.
    How to solve it?

    Hmm, seems that I have created video map xml there. I'm correcting it now. Thanks for reporting.
    Forum users, if possible please upload your own avatar.
    Please do not report bugs or request help with private message system. Use correct forum board and write to public. I'll not reply those private messages.
    Please check http://www.joomlaholic.com/forum/sho...e-to-all-users

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •